prednosti zaščitne maske p29

zakaj zaščitna maska p29?

Zaščitne maske P29 imajo v primerjavi z drugimi pralnimi zaščitnimi maskami ogromno prednosti.

ANTIBAKTERIJSKI PREMAZ

Zaščitna maska vsebuje patentiran bakren premaz, ki dokazano uničuje 99% bakterij in mikrobov. Tako vam zagotavlja še dodatno zaščito.

Lahkotno dihanje

Zaradi posebnega lahkega materiala, zaščitna maska omogoča lahkotno dihanje in udobno nošenje tudi pri dolgotrajni uporabi maske.

proti rosenju očal

Zaščitna maska zaradi svoje ergonomske oblike obraz zaščiti iz vseh strani, kar med drugim preprečuje rosenje očal pri dihanju z masko.

Cenovno ugodna rešitev

Zaščitno masko lahko uporabimo do 50-krat, brez da bi le ta izgubila na svoji učinkovitosti. Cena na nošenje tako znaša le 0,29€ na dan!

udobno nošenje

Higienska maska omogoča izjemno udobno nošenje zaradi mehkega penastega materiala in zaradi ergonomske 3D oblike, ki zaščiti obraz iz vseh strani.

preprosto vzdrževanje

Pralna maska se po nošenju nežno umije z mrzlo vodo, brez mil in detergentov. Zaradi posebnega materiala se posuši v nekaj minutah.

brez neprijetnih vonjav

Zaščitna maska je narejena iz materiala, ki se ne navzema vonjav, ki bi vas motili med njenim nošenjem. Tako vam omogoča prijetno dihanje.

hitro sušenje

Penast material je vodoodporen, zato se po umivanju z vodo posuši že v nekaj minutah. Zaščitna maska je pripravljena za novo nošenje hitreje kot druge pralne maske.

popolna za športne aktivnosti

Higienska maska zaradi svojega lahkega materiala omogoča izjemno lahko dihanje, zaradi česar je odlična rešitev za športne aktivnosti tako na prostem kot v dvoranah.

Scroll to Top