za podjetja

POSKRBITE ZA SVOJE ZAPOSLENE

Opravljati kakršno koli delo 8 in več ur ter pri tem ves čas nositi masko na obrazu, je skoraj nemogoče, če so to običajne maske, ki se jih trenutno dobi na našem trgu. Naj bo to fizično ali pisarniško delo, vas običajne maske že po 20 minutah nošenja pričnejo motiti. Nošenje mask med delom lahko vpliva na zaposlene in kvaliteto opravljenega dela.


Zaradi tega smo se odločili, da podjetjem, pri nakupu naših mask za svoje zaposlene, omogočimo posebno ugodne ponudbe, ter s tem pripomoremo k bolj zdravemu in lažjemu delovnemu okolju, kar bo koristilo tako podjetjem kot tudi njihovim zaposlenim.

maska-p29-za-podjetja

zakaj izbrati nas?

LAŽJE DIHANJE

Kvaliteten in lahkoten material omogoča lažje dihanje, zaradi česar bodo vaši zaposleni lažje opravljali svoje delo – predvsem tisti, ki so ves čas v pogonu.

VEČKRATNA UPORABA

Masko se v povprečju lahko uporabi 50-krat, kar pomeni, da jo vaši zaposleni lahko uporabljajo tudi 50 dni.

PRIJETNO ZA NOŠENJE

Maska omogoča izjemno udobno nošenje zaradi mehkega penastega materiala in zaradi ergonomske 3D oblike, ki zaščiti obraz iz vseh strani.

BREZ NEPRIJETNIH VONJAV

Maska je narejena iz materiala, ki se ne navzema vonjav, ki bi motile vaše zaposlene med njenim nošenjem.

PREPROSTO VDRŽEVANJE

Masko se po nošenju nežno umije le z mrzlo vodo. Zaradi posebnega materiala se posuši le v nekaj minutah.

VARNOST IN KAKOVOST MASKE JE ZAGOTOVLJENA S STRANI RAZLIČNIH PRIZNANIH MEDNARODNIH INSTITUCIJ​:

Poleg zgoraj navedenih certifikatov, je maska P29 pridobila tudi certifikat CE, ki zagotavlja, da se maska lahko koristi v Evropski Uniji, skladno z EU uredbo 2016/425.

kontaktirajte nas

Če želite, da vam pripravimo ponudbo, nam pošljite sporočilo preko obrazca ali nas kontaktirajte preko spodnji kontaktnih podatkov.

PODJETJA Z KATERIMI ŽE SODELUJEMO:

Vsak dan pa se seznam naših strank dopolnjuje.

Scroll to Top