FAQ

pogosto zastavljena vprašanja

Univerzalna zaščitna maska je DVOSLOJNA, medtem ko so ostale maske TROSLOJNE. Dvoslojna zaščitna maska omogoča 15% lažje dihanje kot troslojne maske, zato je odlična izbira za športnike, starejše in ostale, ki imajo težave z dihanjem z masko. Univerzalna, dvoslojna maska je po velikosti primerna za moške in ženske. Vse naše maske (dvoslojna in troslojne) pa so skladne s smernicami CBC za pralne maske. Prav tako vse maske posedujejo mednarodne certifikate, ki zagotavljajo njihovo kakovost.

Maska ima CE certifikat, ki zagotavlja, da jo je mogoče uporabljati v Evropski uniji. Izdelek je izdelan v skladu s predpisi EU 2016/425, na njem pa so bili opravljeni tudi strogi testi mednarodnih in priznanih institucij, kot so mednarodni certifikati KIPO, SGS, KOTITI in FITI, ki jih ima naša maska.

Ne. Velika prednost naših zaščitnih mask je, da se očala med uporabo maske ne zarosijo. To je velika prednost pred vsemi drugimi podobnimi izdelki.

Našo zaščitno masko lahko uporabite vsaj 50-krat. Kar pomeni, da če masko uporabljate vsak dan, jo lahko uporabljate tudi do 50 dni. Maska s številom uporabe ne izgublja na učinkovitosti – pride le do obrabe materiala.

Pranje je zelo preprosto – masko je treba oprati le z lahkim drgnjenjem v hladni vodi zunaj in znotraj in pustiti, da se posuši. Po tem je pripravljena za novo uporabo. Uporaba detergentov ni potrebna.

Dostavo vrši naš pogodbeni partner DPD, cena dostave pa znaša 2,9€. Ker se zavedamo, da se nekateri stroška dostave raje izognejo, vam ponujamo, da naročilo prevzamete v naših poslovnih prostorih na: Prušnikova ulica 95, 1210 Ljubljana-Šentvid (čas prevzema po dogovoru). Dostava je brezplačna ob naročilu več kot 3 proizvodov.

Naša želja je, da se ob nakupu izdelkov na Dihajlahkotno.si počutite čim bolj varno. Zato vam omogočamo, da masko vrnete na naš naslov v 48 urah od naročila maske. Denar vam bomo vrnili v celoti.

Seveda. Če naročite 3-9 mask, vam je zagotovljen 5% popust. Če naročite 10 ali več mask, vam je zagotovljen 10% popust. Če imate kupon za popust, ga vnesite ob naročilu.

Ne. Trenutno obstaja le možnost plačila po povzetju ali po predračunu.

Scroll to Top